Corona tijd

In de afgelopen maanden is er veel veranderd, de corona crisis houd iedereen(nog steeds) in zijn greep en nu komt langzaam het leven op aangepaste wijze weer op gang. Doordat er geen shows en andere activiteiten met de honden waren hebben wij de tijd goed besteed door optimaal te genieten samen met de honden. Wandelen, showtraining en vooral rustig genieten van elkaar!

Vanaf september staan de eerste hondenshows weer op het programma, uiteraard met de juiste aanpassingen. Toch kijken wij er erg naar uit om weer met onze honden op pad te gaan en ze te laten zien. Een half jaar zonder shows is wel héél erg lang..

Sinds de corona crisis is de vraag naar pups enorm gestegen. Ons mooie ras was al erg in trek, maar dit is in de corona tijd alleen maar meer toegenomen. Het is belangrijk dat u goed kritisch kijkt naar de hond waar u voor kiest, welke karakter trekken passen bij u en uw situatie en is de Ruwhaar Teckel of Welsh Corgi Pembroke wel écht de geschikte hond voor u? Zorg ervoor dat u niet voor verassingen komt te staan en lees u goed in!

Door de vele e-mails, telefoontjes en whatsapp berichten is het helaas zo dat wij niet alle berichten kunnen beantwoorden zoals wij dit zouden willen. Ons excuus hiervoor! Op het moment dat wij pups beschikbaar hebben zullen wij dit op onze website vermelden.

Voor nu, blijf gezond en let op elkaar!