Over ons

Wie is Gerbert Mateman

Al mijn hele leven heb ik passie voor honden. Die passie zat er al van jongs af aan in. Mijn ouders fokten van tijd tot tijd een nestje bij hun Schotse Collies en later op hoog niveau met Chihuahua’s. Op een leeftijd van zes jaar mocht ik de teckel van mijn buurvrouw uitlaten. Toen is de liefde voor dit fantastische ras ontstaan, in het speciaal voor Dwerg en Kaninchen ruwhaar teckels. Ik verdiepte me in het ras, de bloedlijnen en in 1989 werd het eerste nestje pups geboren. Al snel waren wij op grote shows te vinden. Dankzij de vele successen die wij mochten behalen is Of The Aladna’s Home uitgegroeid  tot een bekende naam in de hondenwereld.

Om van mijn passie mijn beroep te kunnen maken volgde ik in 1991 de opleiding voor hondentrimmer en startte mijn eigen honden trimsalon. Daar ben ik nog steeds dagelijks met veel plezier aan de slag.

Het allermooiste vind ik toch wel het showen van honden en het zien opgroeien de pups. Van geboorte tot de tijd is gekomen dat ze naar hun nieuwe eigenaar mogen. Generaties lang gezonde teckels met fenomenale bloedlijnen voor liefhebbers, maar ook een sociaal en ongecompliceerd karakter voor mensen die een fijne huishond willen. Het is genieten als eigenaren zo tevreden zijn dat ze hun tweede of derde pup ook weer bij ons komen uitzoeken.

U vindt ons nog steeds vaak op tentoonstellingen in binnen- en buitenland en mét resultaat. De afgelopen jaren hebben onze honden al diverse Nederlands kampioenen, Amsterdam winners, Bundessiegers en Brussels winner titels mogen behalen. Prestaties om trots op te zijn!

Wilt u meer weten over onze honden of heeft u interesse in een pup? Neem dan gerust contact op.

Stage lopen

Of The Aladna’s Home is erkend leerbedrijf voor het beroepsonderwijs. Ben je op zoek naar een stage? Bel of mail ons voor een leuke én leerzame stageplek.

Raad van beheer erkend stagebedrijf