Ervaringen

De puppykoper aan het woord…

Familie Leushuis (Borne):

Wij zijn de super trotse eigenaren van Noek, onze teckel. Wij hebben haar 2 jaar geleden bij Gerbert gekocht en ze is niet meer weg te denken bij ons gezin. Wij hebben meerdere nestjes bekeken voordat we bij Noek kwamen. Doordat alles zo fijn en vertrouwd voelde, Noek in huiselijke sfeer opgroeide zijn we voor Noek gegaan. Gerbert geeft veel informatie en we kunnen met alle vragen bij hem terecht.

Familie van Garderen (Fritzens – Oostenrijk)

Wat ben ik blij dat Gerbert op ons pad is gekomen, toen wij onze Suus bij jou kwamen uitzoeken was er direct een klik. Suus is een lieve en trouwe teckel, wij wonen in Oostenrijk dus we kunnen heerlijk met haar wandelen. Zelfs de sneeuw vind ze leuk. Gerbert is een fokker met een hart van goud, wij hopen van harte dat er nog veel meer mensen de weg naar jullie toe zullen vinden.


Familie de Boer (Bergschenhoek)

Vanaf 1975 hebben wij ruwhaar teckels. Eind 2004 kwamen wij in contact met Gerbert en kochten wij bij hem onze vierde teckel Bo. Toen Bo wat ouder werd hebben wij in september 2015 onze vijfde teckel Max bij Gerbert gekocht. Max is een bijzonder exemplaar, een echte teckel, hij luistert goed, kan omgaan met kinderen en is fijn waaks. Waar zijn baasje is is Max, trouw tot het oneindige. Wij komen regelmatig naar Aalten om onze hondjes door Gerbert te laten trimmen.

Mevr. J. Scholtens (Apeldoorn)

Dit zijn Bas(7) en Beer(1) mijn dwerg ruwhaar teckels. Het zijn de mooiste en liefste teckels die ik mij kan bedenken. Ze doen waar ze zin in hebben en luisteren precies zoals je van een teckel verwacht. Zelden heb ik hondjes meegemaakt die zo lief zijn. Ze hebben zo’n goed karakter. Duidelijk te merken dat ze van een goede en liefdevolle fokker komen die weten waar ze mee bezig zijn. 

Mevrouw N. Banda (Giesbeek)

Ruim 8 jaar geleden kwam ik terecht bij Of the Aladna’s Home. Sinds die tijd ben ik de gelukkige eigenaresse van mijn grote liefde Otto, een hondje die voldoet aan alle signalementen van een heerlijke eigenwijze teckel. Gerbert en Otje zien elkaar elk jaar terug voor zijn plukbeurt in de hondentrimsalon van Gerbert.